În ciuda „masacrului”, Trump atacă blocajul: „Democrații îl folosesc în scopuri politice”

Zeci de mii de oameni morți și infectați nu sunt suficienți pentru președintele Donald Trump  care revine în sprijinul americanilor de pe Twitter care se opun blocării în state conduse de democrați acuzați că au utilizat măsurile „în scopuri politice”. ” Democrații se deplasează lent în Statele Unite în scopuri politice. ”

„Dacă ar depinde de ei,  ar aștepta până pe 3 noiembrie”, a adăugat el referindu-se la data alegerilor prezidențiale. “Nu jucați jocuri politice – a concluzionat Trump – trebuie să fiți siguri, dar mișcați-vă repede”. Democratul Tom Wolfe, guvernatorul Pennsylvania, este atacat de republicani pentru că a impus o redeschidere treptată în statul în care există peste 56.000 de cazuri de coronavirus.

Surpriză! 72 de protestatari din Wisconsin au fost găsiți pozitivi la Covid-49: protestau împotriva carantinei

Pennsylvania, ca statul Michigan care a înregistrat ascensiunea mișcării anti-blocaj și care a obținut în primul rând sprijinul lui Trump, va fi unul dintre statele-cheie în alegerile din noiembrie. Până acum În Statele Unite s-au înregistrat peste peste 1,3 milioane de cazuri de coronavirus și aproape 80 de mii de decese.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.