În China, un câine își așteaptă de 3 luni prietenul care a murit de coronavirus

Un câine din Wuhan  își așteaptă stăpânul care a murit de coronavirus . Animalul a petrecut trei luni în unitatea sanitară așteptând să-și vadă din nou prietenul.  În Wuhan , unul dintre orașele cele mai afectate de coronavirus , un câine a rămas timp de trei luni în secția spitalului Taikang așteptându-și stăpânul . Micuțul prieten nu avea cum să știe că bărbatul a amurit la cinci zile după ce a fost internat la spital din cauza coronavirusului

Câțelul  în vârstă de 7 ani a cucerit tuturor angajaților spitalului. Wu Cuifen , o femeie care conduce un mic magazin în clădire, a încercat să-l scoată afară pe cățel dar nu a reușit. În așteptarea găsirii unei soluții, femeia a decis să aibă grijă de ea temporar și l-a numit Xiaobao . “În fiecare dimineață când deschideam magazinul, Xiaobao e acolo “, a spus femeia.

Și-a îngropat de vie mama paralizată în vârstă de 79 de ani: salvată de noră

În ciuda faptului că micul prieten credincios nu făcea nimic rău,  unii pacienți și-au arătat nemulțumirea de a-l vedea rătăcind în spital și s-au plâns șefilor instituției. Din acest motiv, asistentele au contactat o asociație din Wuhan care apără drepturile animalelor care are grijă de Xiaobao în așteptarea găsirii unei familii dornice să-i ofere dragoste.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.