În China a început construcția unei mega instituții de izolare medicală

În ziua în care echipa de experți internaționali din cadrul Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), care va trebui să investigheze originea pandemiei Covid-19, a sosit la Wuhan, iar autoritățile sanitare din Beijing au anunțat prima deces de la Covid -19 după opt luni, agenția de știri a publicat fotografii cu începutul lucrărilor de construcție a unei instituții gigante de izolare medicală care, potrivit presei de stat, va acoperi 33 de hectare și va avea spațiu pentru câteva mii de oameni în Shijiazhuang.

Milioane de oameni s-au aliniat sub temperaturi de sub zero pentru a face o a doua rundă de testare a coronavirusului în orașul Shijiazhuang, la sud de Beijing, provincia Hebei, centrul ultimului focar Covid-19 din China . Comisia Națională de Sănătate a raportat că alte 90 de cazuri confirmate au fost înregistrate în provincia Hebei, majoritatea concentrate în capitala Shijiazhuang. Alte 16 cazuri au fost raportate în provincia nord-estică Heilongjiang și una în provincia nordică Shanxi.

Citește și Coronavirus, „cea mai mare parte dintre cei vindecați, prezintă simptome și după 6 luni”

China, unde pandemia de coronavirus a început în a doua jumătate a anului 2019, a declarat întotdeauna că a oprit răspândirea internă a virusului și că se întorc la viața normală, în timp ce autoritățile și-au stabilit obiectivul de a vaccina 50 de milioane de oameni până la jumătate din februarie.

Semnalele alarmante din provincia Hebei unde 22 de milioane de persoane sunt blocate în acest moment, este deosebit de îngrijorătoare din cauza proximității provinciei de Beijing. Călătoriile către și dinspre trei orașe, Shijiazhuang, Xingtai și Langfang, au fost suspendate, iar locuitorilor unor comunități li s-a spus să rămână închiși în case săptămâna viitoare. Toate cele aproximativ 10 milioane de cetățeni din Shijiazhuang au primit ordinul de a face un al doilea test, în timp ce autoritățile încearcă să izoleze sursele focarului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Linkedin, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.