În Catalonia 200.000 de oameni au intrat în carantină

Generalitatea catalană a decis punerea în carantină a locuințelor în 38 de municipalități mici din provincia Segrià. Este vorba de aproximativ 209.000 de persoane care de astăzi de la ore 12:00 vor trebui să se închidă în locuințele lor din cauza creșterii de cazuri de coronavirusuri înregistrate în ultimele ore.

Coronavirus, nou record în SUA: peste 57 de mii de infecții. Iubita fiului lui Trump este pozitivă

Până la acestă oră au fost descoperite 9 focare infecții, relatează La Vanguardia. Până la ora 16:00, rezidenții vor avea voie să intre și după aceea circulația va fi interzisă, cu excepția lucrătorilor care trebuie să se deplaseze.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.