În California, incendiile au distrus peste 800.000 de hectare

Incendiile majore din acest an din California, care nu au fost încă stinse, au distrus mai mult de 800.000 de hectare. Estimarea a fost făcută de „Cal Fire”, departamentul de știință forestierè de stat și protecția împotriva incendiilor. Incendiile au fost alimentate de temperaturi ridicate. Duminică în Los Angeles s-a înregistrat o temperatură de 49,4 ° C, cea mai mare înregistrată vreodată.

OMS: „Istoria ne învață că epidemiile și pandemiile fac parte din viață”

Cel mai mare incendiu, numit Creek Fire, a ars deja peste 19.000 de hectare de vinerea trecută din munții Sierra Nevada și nu a fost încă stins. Los Angeles Times a declarat focul a ars mai mult de douăzeci de case în Big Creek, un oraș în Fresno County. Sâmbătă, 200 de excursioniști au fost blocați de flăcări în rezervorul Mammoth Pool și a fost nevoită intervenția a două elicoptere pentru a-i salva .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.