În Brazilia infecțiile și decesele au crescut iar Bolsonaro se spală pe mâini: ”Sunt Mesia, dar nu fac minuni”

Bolsoanro a negat problema pandemiei și a reușit chiar să-l dea afară pe ministrul sănătății care era împotriva subestimărilor sale. Însă acum nu se preface că nu știe nimic: în timp ce cazurile Covid-19 din Brazilia continuă să crească, iar noile declarații au creat un val de critici . Întrebat de un jurnalist despre starea coronavirusului în Brazilia, Jair Bolsonaro  a răspuns că nu poate face minuni:

“Îmi pare rău. Ce ar trebui să fac? Eu sunt Mesia, dar nu fac minuni”, a răspuns Bolsonaro către reporter referindu-se la numele său, Messias, exact ceea ce traduce înseamnă Mesia. Președintele brazilian este în centrul controverselor de săptămâni întregi pentru pozițiile sale privind blocajul, pe care îl consideră excesiv în ceea ce privește unele măsuri. Bolsonaro repetă întotdeauna că speră să revină cât mai repede la normal.

Coronavirus, Bill Gates: „O viață normală? Nu înainte de un an sau doi”

Noul ministru al sănătății, Nelson Teich, a propus relaxarea măsurilor, în timp ce predecesorul său și avocatul unei cereri rigide de blocare, Luiz Henrique Mandetta, a fost dat afară Brazilia a înregistrat  474 de decese de Covid-19  în ultimele 24 de ore, un nou record pentru țara lui Bolsonaro. În total, 5.017 de decese au fost înregistrate oficial în toată Brazilia. Alte 5.385 de noi cazuri  de Covid-19 s-au înregistrat în ultimele 24 de ore.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.