În Belgia, un hotel deschide ușile pentru persoanele fără adăpost: ”Sunt cei mai respectuoși clienți”

În această perioadă dificilă cauzată de urgența coronaviru , veștile rele cresc, dar și poveștile de solidaritate cresc . Ca și cel al hotelului „Put Putje” din centrul orașului Bruges, în Belgia , care a deschis ușile pentru persoanele fără adăpost ale orașului.

În Belgia, ca și în multe alte țări, cazurile de infecții sunt în creștere, iar guvernul a pus restricții asupra circulației cetățenilor, așa cum s-a întâmplat în Italia. Prin urmare, oamenii trebuie să stea acasă și pot ieși doar pentru a merge la serviciu, la cumpărături sau din motive de sănătate. Cu toate acestea, nu toată lumea are un cămin unde să se refugieze pentru a se apăra de coronavirus . Turismul s-a oprit și camerele hotelului sunt goale, Tina Wijns, administratorul hotelului, a decis să pună la dispoziție camerele hotelului și, în prezent, 18 din cele 37 de camere sunt ocupate de cei care nu au o casă . Inițiativa s-a născut în colaborare cu asociația ‘t Sas, care are 10 paturi, la care se adaugă cele ale camerelor hotelului’ t Putje.

„Hai să dăm acestor oameni un pat. Să poată facă un duș. Le dăm și cafea dimineața “, a declarat Wijns pentru VRT News.

În hotel există trei angajați care se alternează pentru a oferi servicii de recepție și curățare. Tina Wijins, care lucrează în industria hotelieră de aproximativ 46 de ani, se asigură că nu a avut niciodată clienți mai recunoscători și mai respectuosi . Persoanele fără adăpost își lasă camerele curate și ordonate, mult mai mult decât turiștii.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.