În Belgia se moare mai mult decât în ​​alte țări: medicii și asistentele protestează împotriva premierului | VIDEO

Controversa suferită de premierul Sophie Wilmes într-un spital din Bruxelles a devenit un caz politic. Sâmbătă, medicii și asistentele de la spitalul Saint Pierre au întors spatele mașinii premierului când aceasta a trecut prin fața lor.

Un gest senzațional pentru a sublinia nemulțumirea cu privire la gestionarea urgenței de coronavirus într-o țară care are cea mai mare rată de mortalitate din lume, cu peste 55 de mii de persoane infectate și 9 mii de morți la o populație de 11 milioane de locuitori.

Boris Johnson: „Vaccinul mult așteptat s-ar putea să nu se găsească niciodată”

În special, există două măsuri vizate de profesioniștii din domeniul sănătății care permit recrutarea de personal necalificat. Dar există și nemulțumiri în rândul populației,  care îi reproșează lui Wilmes numărul foarte mare de victime. Cu toate acestea, executivul susține că în numerele totale ale victimelor din Belgia se ia în considerare și decesele suspecte  de Covid-19, spre deosebire de multe alte țări, și că numărul deceselor este egal cu cele din Franța și Olanda.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.