În Australia, s-a născut primul koala după incendiile oribile ale anului trecut: numele său este Ash VIDEO

Micul  Ash (cenușă) este primul koala născut după incendiile care au devastat Australia până acum câteva luni, o tragedie care a lovit puternic populația de koala și care a dus la moartea a aproximativ 30% din specii. Dar acum, când pare că  cel mai rău a trecut, speranța la o nouă viață s-a întoars odată cu nașterea micuțului Ash. Vestea extraordinară a fost făcută publică  de Australian Reptile Park, cu un videoclip  publicat pe social media .

Sute de koala au fost masacrate pe o plantație de eucalipt în Australia

“Avem un anunț foarte important de făcut: iată primul koala născut în parc după tragicele incendii “, relatează subtitrarea postării pe Facebook. Parcul, aflat la 50 de kilometri de Sidney, a salutat astfel Ash,  care poartă un nume simbolic, în amintirea incendiilor care în opt luni au ars aproximativ 10 milioane de hectare de teritoriu, ucigând un miliard de animale sălbatice .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter, Instragram  și VK

 

 

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.