În Australia s-a descoperit un șarpe cu…trei ochi! FOTO

În Australia s-a descoperit un șarpe cu…trei ochi! 

Rangerii din “Northern Territory Parks and Wildlife” din nordul Australiei au descoperit un șarpe cu trei ochi. Tânăra reptilă, de 40 de centimetri, a murit la câteva săptămâni după ce a fost găsită  deoarece, datorită malformației sale nu a putut să vâneze.

Victorie ! Sudan, oprește mutilarea genitală a femeilor: tradiția tribală devine o crimă

Potrivit experților, este foarte puțin probabil ca nașterea celui de-al treilea ochi să se datoreze factorilor de mediu, într-adevăr, este aproape sigur că este vorba de un fenomen natural , deoarece reptilele malformate sunt relativ comune.

sarpe

sarpe 1 sarpe1 1sarpe2 1

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.