În Australia, coronavirusul pare să nu sperie pe nimeni: plaje aglomerate

Coronavirusul nu pare să-i înspăimânte pe australieni, care s-au îmbulzit cu sutele pe faimoasa plajă Bondi, lângă Sydney,  nerespectând recomandările privind distanța dintre oameni pentru a evita infecția și în ciuda temperaturilor, care au ajuns la 32 de grade .

Printre mulțimea de oameni care s-au dus ieri pe plaja Bondi turiștii americani sosiți de recent s-au amestecat printre cei care erau la plajă și s-au răcorit în mare.  Unii au declarat publicației The Daily Telegraph , spunând că au luat masa și au socializat cu alții, în ciuda guvernului care a cerut tuturor să stea la 1,5 m distanță unul de celălalt. Au făcut un pact că, dacă cineva începe să aibe simptome, vor pleca toți.

Citește și Coronavirus, în Spania medicii vor trebui să aleagă pe cine să trateze

„Suntem de părere că niciunul dintre noi nu avem simptome, din cauza vârstei noastre este puțin probabil să ne infectăm cu Covid-19.  În New York, numărul bolnavilor este dublu față de Australia unde s-au înregistrat doar 300 de cazuri. Nu sunt nervos. Sunt tanar. Simt că corpul meu va face față virusului”

Valul de căldură va continua astăzi, cu temperaturi care se preconizează să urce până la 36C în Sydney.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.