În Argentina, armata va trebui să recruteze transsexuali și travestiți pentru a „remedia încălcările comise împotriva lor”

Armata argentiniană , până la 30 noiembrie, va trebui să recruteze 1% din militari travestiți, transsexuali și transgender . La 4 septembrie, guvernul președintelui Alberto Fernandez a emis un decret care impune această rată organelor de stat pentru a „începe să repare încălcările (drepturilor) comise de-a lungul timpurilor  împotriva travestiților, transsexualilor și persoanelor transgender”.

Surse ale ministerului apărării au explicat că comandanților și liderilor armatei li s-a cerut să raporteze „situația existentă” în ceea ce privește respectarea acestui standard. Nu s-a specificat dacă aceeași cotă a fost solicitată și pentru Forțele Aeriene și Marina.

Citește și Un tată și-a ucis un fiu de 11 luni aruncându-l într-un râu: „Se transforma în diavol”

Legea prevede că „posturile trebuie ocupate în proporție de cel puțin 1% din total de către travesti, transsexuali și transgenderi, care îndeplinesc condițiile cerute”. Termenul limită de 30 noiembrie a fost stabilit pentru adaptarea militarilor la acest decret .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.