Împreună și după moarte: doi bătrânei bolnavi și-au luat viața

Un cuplu de bătrânei au fost găsiți morți ieri într-un hotel din Carpi, Italia. Amândou sufereau de patologii grave:        El era o diabetic  cu cancer, ea este bolnavă de SLA

Leonello și Graziella de 74 de ani și respectiv 67 de ani, au fost găsiți fără viață într-un hotel din Carpi, nu mai suportau durerile bolilor, scrie  Gazzetta di Modena.

Un cuplu care s-au iubit profund și au rămas uniți, chiar și în cea mai extremă alegere: să murim împreună. Ambii văduvi, ambii cu copii, s-au îndrăgostit și au decis să trăiască împreună într-un apartament modest.

Școala deschisă în pădure: săli de clasă în aer liber și o turmă de lame alpaca printre elevi

Vecinii au vorbit despre ei ca un cuplu care se complecta chiar dacă se vedea pe fața lor că sufereau mult din cauza bolilor..

”Treceau braț la braț ne zâmbeau și erau fosrte amabili. El era rezervat, amabil și îndrăgostit […] Iubea pictura,  Tablourile sale sunt prezente aproape peste tot, chiar și în centrul diabetic din  Carpi. Într-o zi mi-a spus: „Nu vreau să sufăr” și poate aceasta este și explicația gestului extrem”, a spus un vecin.

S-au iubit până la moarte și după…

De Ana Moldovan

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.