Împlinește 108 ani și dezvăluie secretul: „Elixirul vieții îndelungate? Șampania ! “

Împlinește 108 ani și dezvăluie secretul: „Elixirul vieții îndelungate? Șampania ! ”

Dorothy Flowers s-a născut în Leeds, West Yorkshire, pe 22 octombrie 1911. A părăsit Leeds Girls Modern School la vârsta de 14 ani pentru a urmări o carieră de contabilă . În acea perioadă l-a întâlnit pe viitorul ei soț Leonard și s-au căsătorit cu puțin timp înainte de izbucnirea celui de-al Doilea Război Mondial .

După război, cuplul s-a mutat în Surrey și au rămas împreună aproape 40 de ani până la moartea lui Leonard, care a avut loc în 1981. Nu au avut niciodată copii, dar doamna Flowers a fost foarte atașată de nepoata ei, Judith Barrett și tocmai pentru a fi mai aproape de ea, a decis să se stabilească Harrogate în 1995.

La doar 33 de ani, bolnav de cancer terminal, se căsătorește cu 7 ore înainte să moară

Acum simpatica bunicuță a împlinit venerabila vârstă de 108 ani și se află în Southlands Care Home ad Harrogate.  Managerul structurii, Helene Ballinger , a declarat că Dorothy a sperat să primească multe felicirtări de ziua ei de naștere, dar nu s-a gândit că vor fi atât de multe: 645 !  Toți au rămas fără cuvinte când au văzut că biletele, scrisorile și felicitările au fost trimise din țări precum Spania, Statele Unite și Australia.

“Dorothy adora stă stea în companie, de fapt ea sta cu noi la recepție în fiecare zi – a adăugat managerul – Este atât de„ regulat “încât îi permitem să păstreze sertarul plin de ciocolată”. Dar adevăratul secret al doamnei Flowers este șampania. “Este singurul lucru care este  prezent în paharul ei.”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.