Imigrantii din New Mexico: FBI aresteaza liderul militiei de frontieră

Imigrantii din Mexic: FBI aresteaza liderul militiei de frontieră

FBI l-a arestat pe Larry Mitchell Hopkins, liderul Patrioților Constituționali Unite din New Mexico, un milițian de dreapta care a ținut familii de imigranți sub amenințări lângă frontiera mexicană. Anunțul a fost făcut de avocatul general din New Mexico, Hector Banderas, subliniind că arestarea lui”indică în mod clar că rolul legii trebuie să fie în mâinile ofițerilor de poliție instruiți, nu vigilenților înarmați”.

 

Te-ar putea interesa și Donald Trump, o noua gafa pe Twitter: “138 de milioane de morți

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.