Imigranți, Sea Watch: „Un nou naufragiu pe coasta Libiei”

Un nou naufragiu de imigranți la Tripoli, Libia, este raportat de ONG Sea Watch, pe profilul Twitter. Barca s-ar fi scufundat ieri dimineață. “Încă nu există informații cu privire la numărul de vieți pierdute în această tragedie -scrie pe Twetter- Nu există nave UE în jur, doar avioanele Frontex care respectă și coordonează întoarcerea forțată a așa-numitei gărzi de coastă libiene, finanțată de UE “.

Bolivia, moartea unui pacient cu Coronavirus difuzată în direct la TV: controverse

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și VK

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.