Imagini șocante: o profesoară lovește cu violență o elevă cu dizabilități / VIDEO

Profesoara Tiffani Shadell Lankford de 32 de ani, a fost înregistrată în timp ce lovea o elevă de 16 ani cu dizabilități. Din imagini se vede cum femeia o imobilizează pe adolescentă și apoi începe să o lovească cu pumnii în față și apoi o aruncă la pământ unde continuă să o lovească.

În videoclip, care a fost distribuit ulterior pe web, fata strigă după ajutor iar colegii de clasă intră în panică. Profesoara, cadru didactic la Lehman High School, Texas, a fost concediată imediat și arestată. Se pare că femeia a avut precedente similare și în 2014 unde a fost acuzată de violență în familie.

Un profesor duce în spate o elevă cu dizabilități pentru a nu pierde excursia

Familia elevei de 16 ani, potrivit presei locale, este sub șoc de ceea ce s-a întâmplat așa cum sunt colegii de clasă care au cerut intervenția unui alt profesor și au înregistrat scena. Acum profesoara se află în arest și își așteaptă procesul.

https://youtu.be/9sD6DKi6Qtg

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.