Imbracata in mireasa intra in biserica unde avea loc casatoria fostului iubit si ….. VIDEO

Imbracata in mireasa intra in biserica unde avea loc casatoria fostului iubit

O surpriză absolut nedorită. În ziua căsătoriei lor, un cuplu chinez s-au trezit în timpul ceremoniei cu fosta iubită al bărbatului îmbrăcată în mireasă. Treizeci de secunde din scena cuplului care și-au văzut rovintă cea mai fericită zi a lor.  Videoclipul a fost publicat și a fost transmis de Star Video, un post de televiziune Hunan Legal Channel.

 

În timp ce cei doi tineri se îndreptau spre altar,  fosta iubită al bărbatulu, îmbrăcată în rochie de mireasă, a intrat brusc și  i-a luat mâna bărbatului căzând în genunchi implorându-l să o ierte: ” Te rog să mă ierți, hai să recuperăm raportul”

De Andreea Sas

Te-ar putea interesa și Medicii i-au prescris analgezice pentru durerea de spate, la 17 ani moare de cancer

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.