Îmbălsămată de vie: povestea îngrozitoare a Ekaterinei care a murit după două zile de agonie

Ekaterina Fedyaeva, era o femei de 27 care a fost  îmbălsămată de vie dintr-o greșeală a medicilor. Tânăra locuia în Rusia și a trăit o agonie cumplită de 48 de ore înainte de a muri. Femeia, în urma unei operației, a fost supusă din greșeală la un tratament cu formol (substanță folosită pentru îmbălsămarea cadavrelor).

Mama monstru omoară 2 dintre cei 6 copii ai săi: „Am vrut să-i elimin și pe ceilalți 4”

Ekaterina Fedyaeva a murit după  teribile suferințe, inclusiv vărsături, convulsii și alte dureri fizice oribile. Apoi a intrat în comă și a murit  dar nu înainte de a suferi mai multe stopuri cardiace. Totul a început atunci când tânăra a trebuit să fie supusă unei intervenții de rutină nespecificate. După operație, medicii ar fi injectat din greșeală într-o venă de formol în locul soluției saline obișnuite prevăzute în aceste cazuri. Incidentul a avut loc în Ul’janovsk în 2018, locul de naștere al fetei din Rusia. În stre gravă femeia a fost apoi trasferată la Moscova unde a și  murit . Decesul a avut loc în urma prăbușirii organelor interne din cauza prezenței formalinei.

Un bărbat călătorea cu copiii pe bancheta din spate și cu cadavrul soției într-o valiză

Deși nu era clar ceea ce se întâmplase greșeala a fost confermată de un medic. Medicul ar fi declarat: „A apărut o eroare medicală. Mamei Ekaterinei a susținut că în următoarele 14 ore de la injectarea cu formol niciun medic nu ar fi intervenit pentru a ajuta tânăra muribundă. Mama Ekaterinei – în ciuda rugăciunilor de a-și ajuta fiica – a fost invitată să meargă acasă. Femeia i-a acuzat în mod clar pe medici de crimă.

De Marius Oprea

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.