Imam înșelat: la două săptămâni după nuntă descoperă că soția lui este …un bărbat !

Povestea care vine din Uganda este cu adevărat incredibilă, unde un imam , pe nume Mohammed Mutumba, a descoperit la două săptămâni de la nuntă că s-a căsătorit cu …un bărbat!

Un imam din Uganda este în stare de șoc după ce a aflat că s-a căsătorit cu un bărbat . Pe baza unei reconstrucții inițiale a faptelor, Mohammed Mutumba, din moscheea Masjid Noor din Kyampisi în districtul Kayunga, a fost suspendat temporar din rolul său în așteptarea investigațiilor „ pentru a reconstrui înșelătoria suferită ”. Potrivit unuia dintre liderii locali, șeicul Kadhi Abdul Noor Kakande, de fapt, decizia de a-l elibera de poziția sa în acest moment „are scopul de a păstra integritatea credinței”.

Dar ce s-a întâmplat? Ei bine, imamul s-a căsătorit cu Swabullah Nabukeera după două săptămâni  după ce a întâlnit ”femeia”  în moscheea Kyampisi. „Căutam o femeie care cu care să mă căsătoresc când am văzut o fată frumoasă care purta un hijab, și am întrebat-o dacă vrea să ne frecventăm și ea a acceptat. Ne-am îndrăgostit iar ea mi-a spus că nu vom putea face sex până nu vom avea zestrea părinților și ne vom schimba juramele de căsnicie “, a explicat imamul…..Până acum, nu  pare nimic ciudat.

Citește și  Un cățel abandonat își așteaptă stăpânul de 3 luni într-o temperatură de -30 °

 

Imamul, intenționând să facă totul ca la carte  decide să se căsătorească cu ea conform ritului religios islamic nikah . Ca și când nu ar fi fost suficient , a plătit unei mătuși a viitoarei sale soții o zestrea   care consta din doi saci cu zahăr, două capre, o copie a Coranului și haine. După nuntă, mireasa a continuat să refuze momentele de intimitate , susținând că are un ciclu menstrual oarecum cam prelungit.

Până la urmă, descoperirea tristă. Un vecin din Mutumba a denunțat-o pe soția imamului pentru că i-ar fi furat niște haine și un televizor. O acuză care s-a încheiat la secția de poliție din Kayunga, unde agenții au intervenit și au arestat-o pe  Nabukeera. După cum a declarat oficialul, Isaac Mugera, soția  a purtat un hijab și sandale de femei și „Conform practicii normale de poliție, o agentă de poliție a perchezitat-o  ​​cu atenție pe suspectă înainte de a o duce în celulă”. Și acolo șoc! Acuzata era un bărbat din toate punctele de vedere.

”L-am informat rapid pe soțul care se afla în fața secției de poliție” . O descoperire care a șocat evident și pe imam și care descoperise că s-a însurat cu un bărbat. Escrocul se numește Richard Tumushabe și a înșelat imamul pentru a-i lua banii . Săracul imam a declarat presei locale: „Soția a făcut toate treburile gospodăriei, a gătit, a spălat și au avut grijă de casă. Vorbea încet… pe scurt , părea într-adevăr o femeie. Nimeni nu și-ar fi putut imagina că de fapt era un bărbat și că intenția lui era de fapt alta…  ”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.