Imaginile îngrozitoare în care un copil de numai 4 ani este atacat de un pitbull: salvat în extremis VIDEO

Un bărbat a fost considerat un erou după ce și-a riscat viața pentru a salva un copil de patru ani după ce a fost atacat  de un pitbull în timp ce mergea pe stradă cu bunica lui.  Imaginile  l-a surprins pe Patrick do Céu care s-a luptat cu curaj cu un câine care a atacat un copil în cartierul Parque Anchieta din Rio de Janeiro.

În timp ce copilul de patru ani era cu de mână cu mama lui, un pitbull furios a atacat copilul de la spate trântindu-l la pământ. Deși femeia încercat să salveze copilul, câinele îl mușca pe copil cu și mai multă violență. În fața scenei îngrozitoare, bărbatul a sărit să salveze copilul neajutorat , dar câinele a sărit pe copil mușcându-l de cap. După câteva secunde de luptă, bărbatul a reușit să ridice copilul pe capota unei mașini, dar pitbull-ul a început să-l muște de picioare pe și pe tânăr care la rândul lui s-a văzut nevoit să se urce pe capotă.

Citește și Tânără cu cancer terminal s-a căsătorit de Crăciun: ”Primul și poate ultimul Crăciun alături de soțul meu” VIDEO

Atât bărbatul cât și copilul au așteptat mai mult de o jumătate de oră salvarea și autoritățile. Amândoi au fost duși de urgență la spital. Copilul a fost supus unei operații de urgență și se află în stare gravă, cu răni la nivelul gâtului. Bărbatul a avut și el nevoie de îngrijiri medicale din cauza numeroaselor mușcături la nivelul picioarelor.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.