Imagini surprinzătoare! Cercetătorii au filmat ce se află sub gheața Antarcticii

Imagini surprinzătoare! Cercetătorii au filmat ce se află sub gheața Antarcticii

Un habitat submarin colorat, plin de o mare varietate de biodiversitate, a fost găsit în cel mai neașteptat loc: Antarctica. Comunitatea este plin de „bureti“, în formă de nucă de cocos, viermi similare cu păpădia, alge  roz și stele de mare ridate. Oamenii de știință au intrat într-un habitat ascuns și neexplorat până acum.

 

„Acest film dezvaluie un habitat productiv, colorat, dinamic și plin de o  varietate de biodiversitate, inclusiv bureți, păianjeni de mare, arici de mare, castraveții de mare și stele de mare“, a spus dr Glenn Johnstone, un biolog al Diviziei Antarctica australian.

 

Există viață chiar și în cele mai neașteptate locurile . Chiar și acolo unde omul nu ar putea niciodată să trăiască. Sunt  organisme capabile să prospere și să se înmulțească în ciuda condițiilor extreme. Acest grup de oameni de știință au reușit să descopere ecosistemul marin găsit sub gheața Antarcticii, iar rezultatul este fenomenal!

Te-ar putea interesa și Cheltuie o avere ca să semene cu David Beckham, acum s-a răzgândit. Vrea să semene cu Vittoria

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.