Imagini spectaculoase: Momentul în care două turnuri de 150 de metri înălțime sunt demolate | VIDEO

În Germania au fost demolate controlat două turnuri de răcire. Instalaţiile aparţineau unei foste centrale nucleare din sud-vestul Germaniei şi au fost puse la pământ printr-o serie de explozii. Demolarea a fost păstrată secretă de către autorităţi, pentru ca nu cumva curioşii să vină în număr mare pentru a filma sau fotografia evenimentul, şi de a răspândi eventual coronavirusul. Cele două turnuri de răcire aveau 150 de metri înălţime, relatează CNN.

Italia dă liber călătoriilor fără restricții înspre și dinspre alte țări din Uniunea Europeană

Două reactoare ale centralei au fost închise în 2011 anul trecut. Ultima centrală nucleară din Germania îşi va înceta activitatea în 2022.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.