Imagini șocante: un tată a amenințat că va arunca fetița de 5 luni de la etaj

Imaginile au fost înregistrate în orașul Saransk din Rusia: un individ băut a încercat să-și arunce fetița de 5 luni de la etajul 3. A fost oprit la timp de 3 agenți de poliție care au intrat în alt apartament și s-au cățărat pe fațada blocului până la balconul unde se afla bărbatul. Scenele au fost filmate de martori aflați în fața blocului.

Află că fata de care îi plăcea iese cu un alt băiat: un adolescent de 13 ani s-a spânzurat

Unul dintre agenți a reușit să intre din exterior peste el în casă și să-i ia copilul la timp. A fost urmat de colegii săi. Bebelușul nu este rănit și a fost preluat de o echipă de medici. Tatăl a fost arestat și pus sub acuzare pentru tentativă de crimă și lovirea unui polițist cât timp era în detenție.

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.