Imagini șocante! Un copil a supraviețuit miraculos după ce o mașină a trecut cu roțile peste el

Imagini șocante! Un copil a supraviețuit miraculos după ce o mașină a trecut cu roțile peste el

Scenele s-au petrecut sâmbăta trecută în Singapore și au fost filmate cu camera de bord de un alt șofer. În imagini se vede cum copilul traversează strada fugind fără să se asigure și din spatele unei mașini parcate ajunge direct sub roțile unui alt automobil care nu circula cu viteză, spre norocul său.

O mamă și-a omorât din neatenție fiul nou-născut în timpul unei discuții violente la telefon cu tatăl copilului

Vizibil speriat, puștiul s-a ridicat singur iar în ajutorul lui a sărit și o femeie care pare a fi mama lui.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.