Imagini socante: un barbat si-a dat foc in fata Casei Albe la Washington VIDEO

Imagini socante: un barbat si-a dat foc in fata Casei Albe la Washington VIDEO

Miercuri, în jurul orei 12.20, un bărbat şi-a dat foc în fața Casei Albe,  în apropiere de 15th Street şi Constitution Avenue”, a scris Secret Service pe Twitter, precizând că victima a primit îngrijiri medicale. Bărbatul a fost internat la spital cu arsuri pe 80% din suprafața corpului.

 

Zonele din apropierea Casei Albe sunt deseori luate ca ţintă de diverşi militanţi pentru a-şi promova cauza. Este încă neclar motivul care l-a determinat pe acest bărbat să facă acest gest.

 

 

https://youtu.be/tGj07YQTNQs

Te-ar putea interesa și Alerta expertilor: suplimentul alimentar Herbalife provoaca insuficienta hepatica

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.