Imagini șocante! Doi copii își bat propria mamă sub supravegherea și îndemnul tatălui

O filmare în care doi copii își bat propria mamă a stârnit un adevărat scandal în mediul online. Asta pentru că se crede că femeie este chiar mama celor doi. Ba mai mult, minorii ar fi fost îndemnați să-și bată mama de propriul tată. La un moment dat un copil îi cere celui care filmează să ducă un par și îi spune „tată”.

Unul dintre copii foloseste un lemn foarte gros si puternic lovind-o pe femeie de cateva ori in cap fara sa le pese sau sa aiba urme de remuscari, din contra sunt foarte amuzati de ceea ce se petrece.

La un moment dat femeia este lovită cu parul în cap și începe să plângă, iar apoi copilul schimbă parul cu o nuia și o lovește peste față.

Citește și A încercat să se sinucidă întinzându-se pe șinele de tren, dar conductorul o salvează: „Ai ales un tren greșit, al meu”

Potrivit stiripesurse.ro, Poliția Română s-a sesizat din oficiu, iar din cercetările preliminare se pare că victima are 41 de ani, este din comuna Jitia, județul Vrancea și ar fi fost lovită mai întâi de concubinul ei, un bărbat de 50 de ani. Acesta i-ar fi instigat și pe cei doi minori să o lovească pe femeie.

Din cercetările preliminare a reieșit faptul că bărbatul i-ar fi instigat și pe cei doi minori ai săi, de 8, respectiv 11 ani, să exercite acte de violență asupra femeii.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de violența în familie, iar față de bărbatul de 50 ani, a fost dispusă măsura preventivă de reținere pentru 24 de ore.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Linkedin, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.