Imagini șocante de la un botez! Un preot cam nervos și-a pierdut cumpătul și l-a lovit pe bebeluș / VIDEO

Imagini șocante de la un botez au apărut în presa internațională. Un preot cam nervos și-a pierdut cumpătul și l-a lovit pe bebeluș.

Un preot francez lovește un bebeluș în timpul botezului, iar tatăl șocat îl smulge din mâinile prelatului.

Citește și Gest nebun: un bărbat se află în condiții disperate la spital după și-a tăiat singur hemoroizii cu foarfeca

Vizibil speriat, micuțul plânge, iar preotul se enervează. După ce nu reușește să linișteasă bebelușul, îl lovește spunându-i să se calmeze. După câteva momente de uluire, tatăl îl smulge pe copil din brațele agresorului.

 

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.