Imagini publicate cu nou-născutul abandonat pe o stradă în Londra / FOTO

Detectivii au lansat imagini cu un copil nou-născut care a fost abandonat pe o stradă din estul Londrei, în încercarea de găsi mama. Temerile față de bunăstarea mamei cresc, deoarece ofițerii cred că nu a născut într-un spital. Ea a fost îndemnată să se prezinte pentru a primi îngrijiri medicale. Copilul, pe nume Edward după persoana care l-a găsit, a fost descoperit când avea doar 12 ore , îmbrăcat într-o hăinuță gri și o căciuliță gri și învelit într-o pătură tricotată albă.

El a fost lăsat la intrare în Dalston, Hackney , aproape de Kingsland Road, înainte de miezul nopții sâmbătă iar este acum îngrijit într-un spital din estul Londrei.

Sergentul detectiv Andy Barry, de la Poliția Metropolitană, a declarat : „Edward este îngrijit de personalul spitalului și este un băiat sănătos și bun.  Mă adresez mamei lui Edward. Tu ești grija mea principală. Nu cunosc circumstanțele  nașterii lui Edward, dar, sunt și eu tată și înțeleg cât de descurajată ești acum când ai devenit părinte. Vă pot oferi ajutor, vă rugăm să vă asigurați că nu aveți probleme. Edward este în siguranță și bine, iar sănătatea și starea dumneavostră   sunt prioritatea noastră. ”

abandonat 1

Citește și Un pedofil va fi castrat chimic după ce a violat o fetiță de 12 ani într-o baie a școlii unde învăța

Oricine ar putea cunoaște mama bebelușului sau care s-a aflat în zona Sandringham Road între ora 22:00 și 00:00  sâmbătă, trebuie să apeleze poliția la 101, citând referința CAD 3039/25 ian sau să rămână anonim, contactând Crimestoppers  la 0800 555 111.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.