Imagini înfricoșătoare din New York: poliția a intrat cu mașina în plin în manifestanții care protestau împotriva morții lui Floyd

Scene înfiorătoare  din New York , unde poliția dispersează violent manifestanții adunați pentru a protesta împotriva morții lui George Floyd, afro-americanul în vârstă de 46 de ani care și-a pierdut viața în Minneapolis pe 26 mai, după ce forțele de ordine l-a arestat . În videoclipurile distribuite de utilizatori pe rețelele de socializare, două mașini NYPD, poliția districtului New York, se apropie de baricadele în spatele cărora se află unii protestanți.

În ultimii 20 de ani crescătoriile de pui s-au dublat. Avertismentul unui medic: ”Risc crescut de gripă aviară”

Ca răspuns, aceștia încep să arunce obiecte și astfel polițiștii din mașini calcă accelerația intrând în ei  riscând să provoace alte decese. Imaginile sunt înfricoșătoare, iar în videoclipuri puteți auzi țipetele mulțimii.

În fața acestor scene guvernatorul de stat din New York, Bill De Blasio  a declarat „Aș vrea să nu fi făcut acest lucru. Nu voi da vina pe ofițerii care încercau să facă față unei situații absolut imposibile “, a spus guvernatorul.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook și Twitter 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.