Imagini impresionante: un vultur zboară deasupra unei plaje cu un rechin în ghiare/ Video

Imaginile filmate pe plaja Myrtle Beach, o stațiune turistică de renume din Carolina de Sud , sunt incredibile: un vultur a capturat un rechin și îl  transportă zburând peste coastă. Scenele au fost filmate de Kelly Burbage care  în timp ce se afla pe balconul cu vedere la plajă, a observat prezența unei păsări mari, care potrivit multora ar fi vorba de un vultur. Imaginile distribuite pe rețelele de socializare au devenit imediat virale.

Sursa video: Tracking sharks

Și-a ucis fiul cu o doză mare de heroină: ”Am crezut că este un calmant de tuse”. Mama arestată

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.