Imagini extrem de puternice! O altleta si-a rupt ambele picioare in timpul unei competitii

Imagini extrem de puternice provin dintr-o competiție de gimnastică. Victima a fost Samantha Cerio este o tânără gimnastă din Auburn, Alabama care a participat la turneul NCAA Gymnastics.

Tânăra atletă și studentă  își desfășura  propriile performanțe și, pentru a-și încheia exercițiul, a făcut o manevră acrobatică dificilă. Toată acrobația a fost executată la perfecțiune, cu excepția aterizării pe platformă. În acel moment Samantha Cerio a suferit o fractură la ambele picioare.

 

Distrusă de durerea provocată din cauza accidentului dar și a plecării din competiție, Samantha Cerio a fost luată în lacrimi și pe o targă, în mijlocul aplauzelor publicului. Acum este internată la spital și se pregătește pentru o lungă convalescență.  Tânăra atletă a anunțat retragerea din activitatea competitivă.

 

https://youtu.be/2olxv_XE-eg

Te-ar putea interesa și Insectele spatiale ataca statia internationala, alarma NASA: “Corode metalul”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.