Imagini emoționante la o secție de votare din Spania: o tânără româncă a cântat piesa „Acasă-i România” / VIDEO

Larisa Elena Cotorogea o tânără originară din Slatina, a făcut senzație la o secție de votare din Spania, după ce a cântat o melodie patriotică. Gestul tinerei a strâns zeci de mii de reacții de apreciere din partea internauților, postarea strângând aproape 2 milioane de vizualizări și a fost distribuită de peste 50.000 de ori.

Imaginile au fost postate de soțul ei , Victor Cotorogea 

Așa a murit Lăcrămioara…”Ce faci? Aștept un copil de la tine, te iubesc”: el o omoara, apoi merge la frizer

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.