Imaginea lui Iisus apare pe un copac: un grup de credincioși se îmbulzesc și încep să se roage

Cetățenii Mangangue, Columbia, au fost șocați atunci când ceea ce părea a fi figura lui Iisus Hristos pe cruce a apărut pe unul dintre copacii din piața principală. Presupusa apariție a fost filmată de mai mulți jurnaliști locali, care  fără a-și exprima propria opinie cu privire la veridicitatea acesteia, au explicat că ar putea genera un fenomen potențial periculos.

Vestea presupusei apariții s-a răspândit în tot satul Bolivar, iar credincioșii au decis să se adune sub copac pentru a se ruga la Dumnezeu curețe lumea de Coronavirus. Se teme că diseminarea acestor imagini și știrilor legate de ele pe web ar putea face copacul să devină un fel de loc  de pelerinaj.

De la șoareci la oameni: alertă maximă în China pentru un virus de hepatită

Jurnalistul columbian Rafael Rodriguez a înregistrat întâlnirea credincioșilor sub copac cu telefonul mobil comentând: „Au văzut acea imagine și cred că este Isus Hristos dar au uitat de Coronavirus și acum stau sub copac s-o observe ”. Credincioșii s-au dus acolo cu lumânări aprinse pentru a-și încredința rugăciunile lui Iisus însă, au uitat să păstreze distanța necesară, expunându-se la riscul unei infecții.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.