Illinois, un copil de câteva luni a murit din cauza coronavirusului: s-a deschis o anchetă

Un copil sub un an a murit în Illinois din cauza coronavirusului . Acest lucru a fost raportat de guvernatorul statului, JB Pritzker. “Nu s-a înregistrat niciodată un caz mortal de coronavirus la un copil așa de mic.  A fost deschidă  o anchetă în acest caz”, a declarat directorul de sănătate din Illinois, Ngozi Ezike.

Citește și Coronavirus, în New York „o persoană moare la fiecare 17 minute”

Agenții nu au lăsat nicio altă informație despre caz sau dacă copilul a avut alte probleme de sănătate.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.