Iisus este gay și are un iubit : „Prima ispită a lui Iisus” filmul pe Netflix cu Iisus homosexual care i-a jignit pe credincioși

” Prima ispită a lui Iisus” este un film brazilian care prezintă povestea umană a lui Isus într-un mod satiric  și ironic . Sute de mii de credincioși au cerut  ca acest film să fie eliminat.

Gregory Duvivier joacă rolul lui Isus Hristos în filmul brazilian intitulat „ Prima ispită a lui Iisus ” , film realizat de colectivul de autori brazilieni „Porta Dos Fundos” și care este disponibil pe Netflix. În curând  însă  ar putea fi eliminat deoarece  a fost considerat blasfem de către credincioșii care au strâns deja 760 de mii de semnături pentru a-l scoate de pe site. Filmul (care durează aproximativ 50 de minute) îl prezintă pe Isus  într-o versiune homosexuală .

Citește și La doar 11 ani o mică sportivă nu are bani de adidași dar improvizează și câștigă trei medalii de aur

„Jignește pe toți creștinii ” și din acest motiv filmul „ Prima ispită a lui Iisus” trebuie eliminat de pe Netflix . Acest film brazilian a stârnit o mulțime de controverse. Totul se învârte în jurul figurii lui Iisus Hristos , descris ca un homosexual în vârstă de 30 de ani care se întoarce acasă – din deșert pentru a-și prezenta logodnicul părinților săi .

Între timp , credincioșii în revoltă au lansat o petiție pe Change.org pentru cere eliminarea filmului:  au fost strânse 760 mii de semnături.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.