Îi cere soțului să-și caute de lucru, el îi taie limba cu cuțitul: bărbatul este căutat de autorități

Îi cere soțului să-și caute de lucru, el îi taie limba cu cuțitul

Îl criticase pentru că nu avea nicio slujbă și astfel un bărbat și-a atras soția într-o capcană: el a sărutat-o, apoi, pe neașteptate, i-a tăiat limba cu un cuțit

O poveste de abuz și violență conjugală care vine din India. O femeie de 36 de ani a suferit amputația limbii soțului ei . Bărbatul, căsătorit de un an cu femeia, nu avea un loc de muncă și i-a cerut mereu soției  banii. Cererile continue făcute de soție  pentru a-și găsi un loc de muncă și să nu trăiască ca un parazit , au dus la o violență care s-a încheiat în tragedie. Bărbatul a reușit să scape și în acest moment este căutat scrie Daily Star .

O babysitter a abuzat de o fetiță de 6 ani și a distribuit imaginile online: ”Ar putea fi și alte victime”

Situația dintre cei doi a degenerat și mai mult când victima a descoperit că soțul ei continua să trăiască și cu prima soție și cu fiul lor. După ce femeia a început să nu-i mai dea bani bărbatului a reacționat violent tăindu-i limba. Gestul s-a desfășurat cu premeditare: bărbatul, într-un moment de rară seninătate dintre cei doi, a sărutat-o cu pasiune și atunci el a mușcat-o și i-a tăiat limba cu cutitul pe care îl ascundea la spate.

Femeia a fost salvată și medicată la Spitalul Sardar Vallabhbhai . Din fericire pentru ea, medicii i- au putut coase  limba dar bărbatul a fugit.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.