Îi acorda prea multă multă atenție copilului: soț gelos și-a împușcat mortal soția

Îi acorda prea multă multă atenție copilului: soț gelos și-a împușcat mortal soția

Tânăra mamă Maria Eduarda Lima  în vârstă de 17 ani a fost ucisă cu un foc de armă de partenerul ei, Patrick Azevedo Silva , în vârstă de 22 de ani marți dimineață în casa lor din Rio de Janeiro după care a fugit, scrie presa braziliană

“Luni seara, cu câteva momente înainte de atac, Maria a trimis un mesaj mamei sale în care i-a scris că Patrick este înarmat și a amenințat-o că o va ucide”, a declarat presei Lucas Rodrigues, unchiul victimei. Potrivit Daly Star imediat după mesaj, părinții ei s-au dus la locuița celor doi , dar era prea târziu : Maria zăcea grav rănită pe podea iar copilul ei de numai 1 an plângea  lângă ea.

O mamă și-a aruncat copiii de la etajul al treilea: ” O voce mi-a spus că ei sunt diavoli”

 

Femeia a fost  dusă de urgență la spitalul Alberto Torres, unde medicii au au spus că glonțul era într-o poziție „foarte delicată”. Pentru aceasta au decis să amâne operația în speranța că starea ei se va și astfel va putea supraviețui în timpul operației.  Din păcate, tânăra a fost declarată moartă a doua zi . Între timp criminalul a fost arestat.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.