Igor rusul: văduva primei victime dă statul italian în judecată

La trei ani de la prima crimă a lui Igor rusul , văduva victimei , dă în judecată statul italian, scrie presa italiană.

Avocatul văduvei ,Giorgio Bacchelli, a declarat că pregătește un dosar împotriva statului italian pentru neglijență în neexecutarea a două ordine de expulzare împotriva lui Igor timp în care a rămas în Italia . Procesul de apel al criminalului, deja condamnat în primă instanță la închisoare pe viață, este programat pentru 27 mai.

Masacru în familie: ucide părinții și sora fostei iubite și răpește fiul de 2 ani

În seara zilei de 1 aprilie 2017, un bărbat într-un sacou de camuflaj și cu gulerul ridicat a intrat într-un bar din provincia Bologna ținând în mână o pușcă de vânătoare. După ce a bâlbâit câteva cuvinte fără sens, l-a asasinat cu sânge rece pe proprietar și apoi a fugit. A fost prima crimă a „Igor rusul ”, pe numele său adevărat Norbert Feher. O săptămână mai târziu a ucis din nou, împușcând un voluntar  aflat în patrulă împreună cu un agent care a rămas grav rănit în timpul atacului.

După opt luni, timp în care a rămas ascuns,  Igor a fost capturat în Spania unde a ucis alte trei persoane.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.