Iese să se joace cu o prietenă și nu se mai întoarce acasă: o fetiță de 9 ani a fost violată și ucisă

Iese să se joace cu o prietenă,  dar nu se mai întoarce niciodată acasă. Micuța Rocío Abigail Riquel , în vârstă de 9 ani, a fost abuzată sexual și ucisă sâmbăta trecută, nu departe de casă, în San Miguel de Tucumán (Argentina). Un tânăr de 24 de ani a fost acuzat de crimă după ce unii vecini au spus că l-au văzut mergând cu fetița de mână.

Citește și Tragedie de familie: o mamă și-a lovit fiica de 3 ani cu ciocanul în cap până a ucis-o

Fetița ieșise din casă spunând părinților că merge să se joace cu o prietenă, dar nu s-a mai întors niciodată. Mama și tatăl îngrijorați au raportat dispariția și după aproximativ șapte ore de cercetări, poliția a găsit cadavrul micuței. Rocío a fost găsită moartă la 400 de metri de casă , cu fața în jos, parțial îngropat de o movilă de pământ.

Autopsia a confirmat că fata a fost prima dată violată, apoi atacatorul ei a încercat să o sugrume, dar nu a reușit, așa că a lovit-o puternic în cap.  Unii martori au raportat poliției că au văzut-o pe Rocìo lângă tânărul de 24 de ani, așa că suspectul a fost din nou arestat. Da, din nou deoarece fusese eliberat din închisoare cu 3 zile în urmă, după ce a executat o pedeapsă pentru infracțiuni sexuale împotriva minorilor.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.