Iese să se joace cu bicicleta și moare spânzurată într-un copac: o fetiță de 4 ani și-a pierdut viața din…joacă

Și-a pus casca pe cap și a ieșit afară să se dea pe bicicletă. O fetiță de 4 ani a fost găsită spânzurată de o creangă într-un copac din fața casei.  Micuța Freya Thorpe , în vârstă de doar 4 ani, se afla în afara casei sale din Upper Heyford , lângă Bicester, când a avut loc tragicul accident. Fata voia să urce într-un copac, așa cum fac mulți copii, dar a alunecat iar cureaua de la cască a rămas agățată de o creagă sufocând-o.

Tatăl fetiței tocmai ieșise din casă și se îndrepta spre muncă și mama  era acasă cu ceilalți doi gemeni nou-născuți. Nu era pentru prima dată când fetița ieșea cu bicicleta să se plimbe prin fața casei. Dar în acea zi și-a parcat bicicleta și s-a urcat într-un copac. Fetița a alunecat și o creangă s-a agățat de cureaua căștii lăsând-o spânzurată în gol. Vecinii au fost cei care au descoperit tragedia.

Citește și O mamă și-a lăsat fiicele de 1 an și 2 ani în cada cu apă și a plecat să fumeze: cea mai mică a murit înecată

Feya a fost dusă la Spitalul John Radcliffe din Oxford, unde medicii au decis să o pună în comă indusă, dar a murit după 2 zile,scrie  Daily Mail.Autopsia a stabilit că în urma spânzurării fetița a făcut o encefalopatie hipoxico-ischemică  care a ucis-o. Părinții sunt încă în stare de șoc și a fost deschisă o pagină de strângere de fonduri pentru înmormântarea micuței.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.