Iepure sau corb? Videoclipul viral care confundă internauții / VIDEO

Iepure sau corb?

În fiecare an se întâmplă ca o imagine sau un videoclip să înceapă să circule pe rețețele de socializare provocând confuzii între mii și mii de persoane . Astfel de cazuri extraordinare, adesea iluzii optice sau auditive, sfârșesc să devină un fenomen viral care se răspândește ca focul sălbatic prin internet.

Uneori, aceste fenomene virale sunt documentate și pe Wikipedia, cum ar fi cazul „The Dress”, rochia pe care unii utilizatori au văzut albastru și negru, altele albe și aurii și care a devenit un caz în februarie 2015.

Câțiva ani mai târziu a început să circule un înregistrare audio care a încurcat rețeaua: unii utilizatori au înțeles cuvântul „yanny”, alții cuvântul „Laurel”.

O femeie cu cancer terminal s-a aruncat de la geamul unui spital căzând peste un tânăr / VIDEO

Acum unii utilizatori încearcă să găsească o soluție la cea mai recentă ghicitoare,  dintr-un videoclipul viral care circulă pe net: este un corb sau un iepure negru?  Totul a început când utilizatorul Imgur Horseonbike a postat  un videoclip pe Twitter cu cineva care mângâia un animal cu blană neagră …sau pene? Voi ce vedeți ?

De Ana Moldovan

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.