Dwayne Johnson: “Am luptat cu depresia și am văzut-o pe mama mea încercând să se sinucidă”

Marele actor Dwayne Johnson într-un interviu a dezvăluit ”răul” cu care a trebuit să lupte: DEPRESIA.

Cel mai bine plătit actor de la Hollywood a povestit despre cea mai suferință pe care a trebuit să o îndure atunci când a fost martor la tentativul de sinucudere a mamei sale:

” Am fost devastat și deprimat, aveam doar 15 ani, dar azi sunt vindecat.”

”Am ajuns într-un punct din viața mea în care nu doream să fac nimic. Singurul lucru pe care îl făceam era să plâng”, a recunoscut actorul.

”Când aveam 15 ani, mama mea Ata a încercat să se sinucidă de față cu mine. Am fost evacuați din apartmentul în care locuiam. În timp ce eram în mașină, la un moment dat , mama s-a dat jos și a început să meargă în mijlocul străzii. Am avut puterea să cobor din mașină și să o trag pe trotuar, să o salvez. Acestă nebunie nici nu și-o mai amintește. Probabil că este mai bine așa”, recunoaște actorul.

În cinematografie, Dwayne, reprezintă stereotipul bărbatului puternic, în ciuda trecutului plin de suferință. A fost acceptat în Liga Canadiană de Fotbal, dar după nici un an de zile a fost concediat, iar prietena pe care o avea atunci, l-a lăsat.

”Am luptat cu acel animal ( depresia) de foarte multe ori”, recunoscând că nu odată s-a gândit și el la sinucidere, ”dar am câștigat”.

„Ne-am vindecat amândoi , dar trebuie să facem mereu tot ce este posibil pentru a le acorda atenţie altor oameni care suferă”, a mai spus actorul.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.