Idioții din Insulele Canare: organizează o adunare pe plajă pentru a răspândi Coronavirusul

Imbecili, idioți și multe altele…. A fi prost în timp ce țara este sub un al doilea val de infecții, a-și pune sănătatea în pericol în special a celorlalți  este o crimă care ar trebui pedepsită.

Aceasta a fost o inițiativă organizată pe o plajă din Tenerife. Garda civilă și poliția municipiului La Orotava au interceptat organizarea evenimentului pe rețelele de socializare și au intervenit pentru a bloca manifestația, curățând plaja Los Patos, unde au fost adunați aproximativ șaizeci de persoane. Ideea a fost aceea a unui adevărat „camping de weekend pentru a încuraja răspândirea Covid-19”, a explicat consilierul pentru securitatea La Orotava, Narciso Perez, subliniind că intervenția rapidă a agenților a împiedicat o întâlnire și mai masivă și, prin urmare, potențial mai periculoasă.

Coronavirus, măști obligatorii în aer liber la Paris

Evacuarea a avut loc sâmbătă dimineață. Potrivit mass- mediei locale, cum ar fi El Día: „Deși plaja Los Patos a fost închisă publicului de ani buni din cauza pericolului de alunecări de teren – a spus oficialul -„ sunt mulți oameni nechibzuți care coboară pe această plajă la  fiecare sfârșit de săptămână nu numai pentru a înota, ci și pentru a face camping0uri ” Mai mult, aceste adunări „ne îngrijorează” și mai mult „în situația de urgență pentru sănătate în care ne aflăm”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.