Idioți sau disperați? Numărul de persoane care au ingerat dezinfestanți este de ordinul sutelor !

După cuvintele lui Donald Trump , care ulterior a declarat că a declarat în mod sarcastic, cu privire la injecțiile de dezinfestant împotriva coronavirusului  , sute de cetățeni americani au ingerat cu adevărat substanțe folosite în general pentru curățare .

Având în vedere situația îngrijorătoare, unii producători de dezinfestanți au emis anunțuri pentru a-și avertiza clienții să nu ingereze sau să-și injecteze produsele . De asemenea, deoarece statul New York, cel mai afectat de urgență, nu pare să fie un caz izolat. Un purtător de cuvânt al guvernatorului din Maryland a mai spus că peste o sută de persoane din statul său au apelat la o linie telefonică de urgență pentru a se întreba despre dezinfestanții casnici.

Au făcut-o cu adevărat ! Mai mulți locuitori din New York au fost nevoiți să sune la spital

După „sugestia” nebună a lui Trump de a-și injecta dezinfestanți pentru a învinge coronavirusul, New York City Poison Control Center a primit în jur de 30 de apeluri de la ora 19:00 până la 3:00 dimineața. Persoanele au întrebat cel puțin de 10 ori despre dezinfectantul Lysol, de 10 ori despre înălbitor și alte 11 despre alte produse  de curățare a gospodăriei

În acel moment, Trump a fost, de asemenea, nevoit să intervină din nou, împărtășind un mesaj din partea autorităților din domeniul sănătății. Acesta este textul: „ Produsele și dezinfestanții de uz casnic pot crea probleme de sănătate dacă nu sunt folosiți corect . Urmați instrucțiunile de pe eticheta produsului pentru a vă asigura o utilizare sigură și eficientă . ” Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor a publicat avertismentul  imediat după cuvintele magnatului care se refereau la o presupusă utilitate pentru combaterea infecției.

Coronavirus, Trump „sugerează” o cură bazată pe injecții de înălbitor și dezinfestanți

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.