Ideea unei învățătoare de a-și îmbrățișa elevii : ”Au nevoie de afect”

O inițiativă grozavă cea a învățătoarei unei clase de-a II-a, Kelsey Pavelka,  care a decis să pună în aplicare o metodă pentru a-și putea îmbrățișeze elevii, în ciuda situației de urgență coronavirus . Învățătoarea din Indiana, SUA, a decis să-și blocheze ușa casei cu folii de plastic prin care  să-și îmbrățișeze elevii într-un moment deosebit de dificil

Învățătoarea a folosit o perdea de duș, banda adezivă și  pungi de plastic din care a făcut de mâneci pentru a-i putea strânge la piept.  După îmbrățișare, fiecare student a avut sarcina de a igieniza perdeaua pentru a permite următorului student să fie îmbrățișat în deplină siguranță.

Thailanda, o ambulanță se grăbește să ajungă la spital, dar pierde pacientul pe drum | VIDEO

În cadrul unui interviu acordat lui CNN, profesoara a spus: „ Când  elevii mei au aflat despre inițiativa mea, majoritatea dintre ei au alergat la ușa mea strigând de fericire! “. Apoi a adăugat: „Ne-am îmbrățișat și am vorbit despre lucrurile pe care le-am făcut în aceste zile “.

Învățătoarea a spus că ideea de a-și bloca ușa cu folii de plastic doar pentru a-și putea îmbrățișa studenții  a văzut-o pe Tik Tok în timp ce oamenii foloseau această metodă pentru a-și îmbrățișa membrii familiei. „Mulți părinți au susținut că cei mici au avut nevoie cu adevărat de acest lucru”, a spus profesoara.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.