Clopotul din plexiglas: ideea francezilor pentru distanțarea socială în restaurante

În Franța, soluția de a evita infecția coronavirusului în restaurante este utilizarea unui clopot din plexiglas. Structurile înconjoară mesele și clienții sunt protejați  și izolați de persoana din fața lor și de ceilalți. Ideea a venit de la un designer francez și are deja un succes printre restauratorii locali .

Ideea a fost imediat primită și de directorul restaurantului HAND din Paris, Matthieu Manzoni, care a instalat structurile de protecție în localul sa. Datorită acestor articole va fi posibil, nu numai  a proteja sănătatea clienților, ci și pentru a evita deplasarea meselor sau chiar în spațiile mai mici eliminarea câtorva mese.

O femeie a fost dată afară dintr-un supermarket pentru că nu avea mască. Furia clienților | VIDEO

„Clienții vor trebui separați: încă nu știm exact cum este, dar aceasta este alternativa potrivită pentru că îmi permite să nu mișc mesele de la locul lor.” – a spus Matthieu Manzoni – . „ Unora dintre  clienți probabil nu le va plăcea. Dar cred că trebuie să ne adaptăm cu toții … îmi place să cred că cineva se va bucura . În orice caz, nu avem de ales, este obligatoriu, va trebui să separăm clienții și acest sistem este mai poetic decât o separare vulgară , sincer este alternativa corectă ” .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.