Idee genială! Creează măști pe care sunt desenate mici…peniși: ”Dacă îi vezi, înseamnă că nu respecți măsura de distanțare socială”

O idee amuzantă  cea a lui Mindy Vincent, o mamă din Utah, din SUA, care a dorit să facă ceva pentru a se asigura că în mijlocul urgenței de coronavirus regulile de distanțare socială sunt respectate. Mindy se dusese la un supermarket purtând acea mască când un alt client remarchează desenele și se amuză. În acel moment Mindy l-a avertizat că se apropiase prea mult de ea și că ar trebui să facă un pas înapoi.

Ideea aparține al  fiului ei iar postarea pe care a distribuit-o pe social media despre episodul a devenit virală și mulți i-au cerut măști. Femeia, intervievată de presa locală, a spus că nu a fost niciodată intenția ei de a întreprinde acest tip de afacere, dar va strânge fonduri necesare pentru organizației sale non-profit Utah Harm Reduction Coalition din Midvale.

Coronavirus, Boston ca Bergamo: 15 pagini cu numele victimelor de Covid pe Boston Globe

Mindy a lansat joi inițiativa „#projectpenismask”, joi, într-o postare virală pe Facebook, cu peste 400.000 de distribuiri și 170.000 de reacții. “Când cineva îmi va spune că masca mea are penisuri, am să-i subliniez amabil că pentru a le vedea înseamnă că s-a apropiat prea mult și îl voi ruga să facă un pas înapoi”, a scris ea cucerind web-ul cu ironia sa.

De fapt, Utah Harm Reduction Coalition furnizează măști pentru o varietate de grupuri sensibile la COVID-19, de la dependenții de droguri la cei care suferă de HIV și hepatită C. Mindy a decis să-și vândă măștile cu penisuri pentru 20 de dolari, asigurându-se că toate veniturile vor fi acordate asociației sale.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.