Iată ce se întamplă în organismul tău dacă bei apă cu lămâie dimineața, timp de o săptămână

 Unul dintre cele mai cunoscute “trucuri” este apa cu lamaie, care se pare ca are o multime de calitati atat pentru sanatate, cat si pentru frumusete.

1. Imbunatateste aspectul pielii. Vei observa ca secretia de sebum se va regla, iar tenul tau va fi mult mai luminos si catifelat.

2. Combate respiratia urat mirositoare. Datorita continutului ridicat de acid citric, apa cu lamaie consumata dimineata ajuta la diminuarea bacteriilor din cavitatea bucala.

3. Diminueaza balonarea. Apa cu lamaie este un diuretic natural care ajuta digestia si combate balonarea. Vei observa ca te vei simti mult mai bine, iar metabolismul tau va fi mai rapid.

Un caz șocant în medicină: o femeie trăia cu un păianjen într-o ureche

4. Ajuta la cresterea consumului de lichide. Vei observa ca apa cu lamaie iti va produce mai repede senzatia de sete si te va ajuta astfel sa consumi mai multe lichide.

5. Combate acneea. Daca suferi de aceasta afectiune a pielii vei observa o imbunatatire o imbunatatire a aspectului tenului si echilibrarea secretiei de sebum.

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.