Iată ce îți pui pe față când folosești un machiaj contrafăcut

Folosind machiajele contrafăcute, ați putea să vă puneți pe tenul feței, ochi și buze, materie fecale umane!

Poliția din Los Angeles a descoperit prezența bacteriilor și a materiilor fecale în cosmeticele unor branduri.

După câteva rapoarte primite de poliția din Los Angeles în privința unor reacții adverse din Los Angeles, a fost înființată o echipă de de investigatori. Mai multe persoane au denunțat faptul că au avut probleme cu pielea după ce au folosit machiajul cumpărat într-un cartier de modă din Los Angeles.

 

Fețele persoanelor au fost afectate în mod deosebit.  În special în jurul buzelor și pleoapelor, unde au aplicat produsele, care mai târziu s-au dovedit a fi contaminate cu fecale umane.

Investigatorii au făcut razie în 21 de magazine și tarabe care vând produse cosmetice contrafăcute.

Marfa contrafăcută avea era sub lina  de machiaj “Kylie” și  Naked. După ce au pus sub sechestru marfă ăn valoare de  700.000 de dolari, după analizarea cosmeticelor s-a constata că acestea conțin “bacterii și fecale umane” conform LAPD.

 

Poliția din Los Angeles a avertizat consumatorul pe Twitter că:

“Cel mai bun preț nu este întotdeauna cea mai bună afacere”

“Pericolele mărfurilor contrafăcute depășesc cu mult daunele financiare și furtul.  Multe dintre aceste bunuri nu sunt protejate, testate corespunzător sau reglementate, conform normelor. Toate acestea poate pune în pericol siguranța cetățenilor noștri”, a declarat Marc Reina , ofițer de poliție din Los Angeles în timpul conferinței de presă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.